Takuu

Palvelullamme on aina 100 % tyytyväisyystakuu. Asiakkaana saat sen mitä Tresol-rahoituspalvelulta haet. Joustavaa käyttöpääomaa turvallisesti ja tyytyväisesti. Alla palvelun tyytyväisyystakuun ehdot.

 1. Yleistä takuusta

KH Treasury Oy antaa kaikille Tresol-rahoituspalveluprojekteilleen täyden tyytyväisyystakuun, jonka ehdot määritellään tällä sivulla. Mikäli et hyväksy ehtoja älä käytä tätä palvelua.

2. Takuun määritelmä

Takuu on työn laatuun ja tuloksiin sidoksissa oleva täysimittainen takuu, jonka pääasiallisena tarkoituksena on turvata asiakasyrityksen täysi tyytyväisyys käyttäessään Tresol-rahoituspalvelua. Takuu kattaa KH Treasury Solutions Oy:n kanssa projektille asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.

3. Takuun piiriin kuuluvat työt

Takuu pitää sisällään kaikki avoimet työt, jotka KH Treasury Solution Oy on tehnyt asiakkaalle kalenterikuukauden aikana. Laskutusjakson aikana perustellusti ilmoitettu tyytymättömyys rahoituspäällikköpalveluun ja sen työlle asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen vapauttaa asiakkaan samantien avoinna olevan laskutuskauden töistä ja kuluista. Takuu kattaa maksimissaan 20 arkipäivän työt (kalenterikuukauden työt), jotka ovat laskuttamatta. Peruste täytyy olla selkeä ja liittyä KH Treasury Solutions Oy:n toimittaman palvelun tuloksiin tai lopputulokseen.

4. Asiakkaan ilmoitusvelvollisuus

Asiakkaan tulee ilmoittaa tyytymättömyytensä viipymättä havaittuaan puutteen tuloksissa. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään kolmea arkipäivää ennen laskutuskauden päättymistä. KH Treasurylla on oikeus korjata puutteet 14 päivän sisällä.

5. Takuun voimaanastuminen

Takuu astuu voimaan heti kun asiakas toimittaa perustellun reklamaation siitä miten Tresol-rahoituspalvelu ei ole saavuttanut sovittuja tavoitteitaan. Takuu vapauttaa asiakkaan maksuvastuusta ennen kuin KH Treasury on joko korjannut reklamaation aiheet tai todennut sopimuksen irtisanotuksi reklamaatiosta johtuvasta syystä. Mikäli KH Treasury Solution korjaa reklamaation mukaisesti tilanteen ei takuu vapauta asiakasta maksuvastuusta.

6. Oikeudet työhön

Käyttäessään takuuta asiakas hyväksyy sen, että kaikki oikeudet tuotettuun työhön, tuloksiin, metodeihin, dokumentteihin, ideoihin, tuloksiin ja saavutuksiin pysyvät KH Treasury Solutions Oy:n hallussa. Asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää tuotoksia omassa työssään ilman erillistä korvausta.

7. Takuunrajaukset

Palvelu ei sovi asiakkaille, joilla on haasteita hyväksyä suoraa toimintaa, selkeitä toimintatapoja ja tuloksellista toimintatapaa.