Rahoituspäällikkö vuokraus

Rahoituspäällikkö logo iso

Rahoituspäällikkö ™ on PK-yritysten rahoituksen johtamiseen, hankintaan ja hallintaan erikoistunut palvelu.

Yrityksen koon kasvaessa rahoituksen tärkeys korostuu. Tarve kohdistuu nimenomaan rahoitusosaamiseen, mikä ei välttämättä edellytä asiantuntevan henkilön palkkaamista. Siksi Rahoituspäällikkö ™ palvelu on kehitetty, sillä joustavuus takaa resurssien tehokkuuden myös rahoituksessa. Nyt voit vuokrata rahoituspäällikön palveluna ja juuri siinä laajuudessa kuin se yrityksellesi on tarpeellista.
Rahoituspäällikkö on aina asiakkaan puolella ja tyytyväisyystakuulla.
Rahoituspäällikkö on aina asiakkaan puolella ja 100% tyytyväisyystakuulla.
Rahoituksen johtamisen ja kehittämisen palvelu perustuu vahvaan osaamiseen ja käytännön kokemukseen. Tekemämme strategiat, suunnitelmat, toimenpide-ehdotukset ovat aina käytännönläheisiä ja toteuttamiskelpoisia. Rahoittajien näkökulmasta yrityksellä on oltava selkeä rahoitussuunnitelma ja näkemys tulevaisuuden liiketoiminnassaan. Kun rahasta on kyse vaaditaan uskottavuutta, kokemusta ja läpinäkyvyyttä. Rahoituspäällikkö on luotettava ja uskottava kumppani niin pankeille, rahoittajille kuin pääomasijoittajillekin. Pidämme yrityksesi maksukykyisenä!
1. Kenelle Rahoituspäällikkö ™ on suunniteltu?
Rahoituspäällikkö palvelu on suunniteltu pienille- ja keskisuurille yrityksille. Yrityksille, joilla maksukyvyn ylläpitäminen on erityisen tärkeää.
2. Mitä Rahoituspäällikkö ™ tekee?
Me huolehdimme siitä, että yrityksellänne on aina riittävästi käteistä rahaa laskujen maksamiseen. Autamme johtoa suunnittelemaan kasvua, rakentamaan toimivia rahoitusratkaisuja sekä varmistamaan käyttöpääoman riittävyyden. Yksinkertaisesti meidät palkataan hankkimaan yrityksille käteistä rahaa vieraan pääoman keinoin ja hallinnoimaan sitä.