Rahoitussalkun hallintapalvelu

Rahoitussalkun hallintapalvelu

Tarvitseeko liiketoimintasi rahoitusta? Pystyt keskittymään olennaiseen, kun yrityksesi rahoja hoitaa ammattilainen. Muuttuvassa maailmassa yrityksen rahoitus tarvitsee jatkuvaa huolenpitoa. Korot ja lainaehdot muuttuvat jatkuvasti. Tänä päivänä on monenlaisia ja muotoisia rahoitusmahdollisuuksia. Tarjoajia on paljon. Meillä on valmiit suhteet useisiin rahoituksen järjestäjiin ja sitä kautta monipuolisiin rahoitusratkaisuihin. Haluamme olla tukenasi nykyisessä rahoitusjärjestelyssäsi. Tavoitteenamme on palvella yritystäsi pitkäaikaisesti jatkuvana prosessina, Inhouse-toimintona.

Rahoitussalkunhoitaja huolehtii siitä, että rahoitus on hoidettu valitsemasi rahoitusstrategian, -politiikan ja markkinanäkemyksemme mukaisesti.
Puhutko samaa kieltä rahoittajan kanssa? Me toimimme tulkkina ja neuvonantajana avustaen asiakasyrityksiämme tuloksen, taseen ja rahoitusennusteiden teossa. Teemme ne puolestasi.
Tuotamme rahoittajille päätöksenteon tueksi rahoituspaketin, joka sisältää tarvittavat tiedot ja tarinat.

Rahoitusratkaisut

Kartoitamme ja minimoimme yrityksesi rahoitus- ja vakuustarpeet. Etsimme yrityksellesi sopivan rahoitusmuodon ja lainaperiodin.

Lainajärjestelyt

Hoidamme puolestasi koko rahoituksen järjestämisprosessin.

Kilpailutus

Kilpailutamme ja neuvottelemme lainajärjestelyt ja -ehdot puolestasi.

Jälkihoito

Pidämme yhteyttä myös rahoitusjärjestelyjen jälkeen ja välillä. On tärkeää, että rahoittajat saavat säännöllistä tietoa rahoittamastaan kohteesta. Tarkastamme, että yrityksesi noudattaa sovittuja lainaehtoja ja teemme sovitut rahoitusraportit valmiiksi.